onsdag 2 februari 2011

Fetaostbiffar
















Igår hade vi en kär vän över på middag. Blev fetaostbiffar i pitabröd, det är ju bara så himlans gott och tar inte alls lång tid att göra. Antingen gör du som jag, 12 små biffar. Eller så gör du 6 stora - vad som passar dig bäst!

Fetaostbiffar.
30 minuter, 4 personer

500 gr nötfärs
1 röd lök
150 gr fetaost
1 ägg
Salt & peppar

Finhacka löken och blanda med färsen. Smula ned fetaosten och lägg i ägget - blanda väl. Tillsätt salt & peppar, forma 12 små runda biffar, eller 6 stora och lägg på aluminiumfolie. (Vill du förbereda biffarna?Gör dem några timmar innan! Tycker du att de känns för lösa lägger du dem i frysen en liten stund innan de ska tillagas). Häll en klick milda i stekpannan och stek tills de fått fin färg. Servera med pita- eller hamburgebröd tillsammans med en god dressing och härliga grönsaker!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där låter gott...Måste prova.
Bra blogg du har... Gillar stärkt. Julie

Lindie sa...

Hej!

Kul att du hittat till min blogg o att du lämnade ett avtryck! Finns dessa goda biffar/burgare med:

dieskok.blogspot.com/2011/03/burgare-la-lindie.html?m=0

Ha det så gott!

AMAGADD sa...

GOTT=)