onsdag 2 februari 2011
Fetaostbiffar
Igår hade vi en kär vän över på middag. Blev fetaostbiffar i pitabröd, det är ju bara så himlans gott och tar inte alls lång tid att göra. Antingen gör du som jag, 12 små biffar. Eller så gör du 6 stora - vad som passar dig bäst!
Fetaostbiffar.
30 minuter, 4 personer
500 gr nötfärs
1 röd lök
150 gr fetaost
1 ägg
Salt & peppar
Finhacka löken och blanda med färsen. Smula ned fetaosten och lägg i ägget - blanda väl. Tillsätt salt & peppar, forma 12 små runda biffar, eller 6 stora och lägg på aluminiumfolie. (Vill du förbereda biffarna?Gör dem några timmar innan! Tycker du att de känns för lösa lägger du dem i frysen en liten stund innan de ska tillagas). Häll en klick milda i stekpannan och stek tills de fått fin färg. Servera med pita- eller hamburgebröd tillsammans med en god dressing och härliga grönsaker!
Etiketter:
Fetaost,
Fetaostbiffar,
Nötfärs
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Det där låter gott...Måste prova.
Bra blogg du har... Gillar stärkt. Julie
Hej!
Kul att du hittat till min blogg o att du lämnade ett avtryck! Finns dessa goda biffar/burgare med:
dieskok.blogspot.com/2011/03/burgare-la-lindie.html?m=0
Ha det så gott!
GOTT=)
Skicka en kommentar