onsdag 15 juni 2011
Vitlöksbröd med persilja och prästost
Jag tror att man antingen älskar eller hatar vitlök. Jag Ä L S K A R vitlök och tror inte att jag hade klarat mig utan denna smaksättare i min matlagning. Här kommer ett recept på vitlöksbröd, perfekt att ha som en förrätt till dina hungriga gäster medans du lagar klart huvudrätten.
Vitlöksbröd med persilja och prästost.
Till: 4 personer
Tid: 30 minuter
1 baguette
75 gr smör
1 msk persilja
3 vitlöksklyftor, pressade
Salt & svartpeppar
Prästost
Blanda, smör, finhackad persilja, pressad vitlök, salt & peppar i en skål. Skär en skåra i baguetten, bred på smöret, gratinera i 225 gr tills smöret smält riktigt ordentligt. Ta ut baugetten, strö över lite prästost, ställ tillbaka in i ugnen tills ostan smält. Servera på en gång.
Etiketter:
Färska örter,
Vitlöksbröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar